Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)

Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)

4.4 28 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 porzioni

Malzemeler

Salsa Gravy
  • 100 g di carote pelate e a pezzi
  • 100 g di cipolle a pezzi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di vino bianco
  • 100 g brodo di carne
  • 3 - 4 bacche di ginepro
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di farina tipo 00
  • 20 g di burro
Purè di patate
  • 1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (1 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di latte
  • 12 salsicce fresche
  • 30 g di burro a pezzi
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 2416.7 mg
Protein 24.8 g
Kalori 2925 kJ / 699.7 kcal
Yağ 49.2 g
Lif 4.8 g
Doymuş Yağ 21.2 g
Karbonhidrat 34.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...