Risotto piselli, merluzzo e menta

Risotto piselli, merluzzo e menta

3.5 31 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 2 - 3 rametti di menta fresca le foglioline
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 50 g di cipolla a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio)
  • 60 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 150 g di piselli surgelati
  • 250 g di filetti di merluzzo a pezzi (3-4 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di burro a pezzi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 438 mg
Protein 20 g
Kalori 2125 kJ / 508 kcal
Yağ 17 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 64 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...