Risotto zucchine e pancetta

Risotto zucchine e pancetta

4.7 918 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 300 g di zucchine a pezzi
  • 60 g di cipolle
  • 2 spicchi di aglio
  • 60 g di burro
  • 240 g di pancetta a cubetti
  • 480 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 18 minuti)
  • 960 g di acqua
  • 1 ½ dado per brodo (dose per 0,5 l) vegetale o di carne
  • 4 - 5 foglie di basilico fresche tritate
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di mascarpone

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1292.2 mg
Protein 9.7 g
Kalori 2283.7 kJ / 545.7 kcal
Yağ 36.5 g
Lif 1.9 g
Doymuş Yağ 17.8 g
Karbonhidrat 44.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...