Cozze e vongole in crema di porri

Cozze e vongole in crema di porri

2.0 4 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 20 g di burro
  • 700 g di porro tagliato a fette (1 cm)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
  • 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 3 pizzichi di pepe bianco macinato
  • pane a fette, fresco o tostato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 523 mg
Protein 18 g
Kalori 978.5 kJ / 233 kcal
Yağ 11 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 6 g
Karbonhidrat 9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...