Merluzzo al vapore con riso e spinaci

Merluzzo al vapore con riso e spinaci

3.5 38 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

Merluzzo e riso al vapore
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di riso basmati
  • 200 g di spinaci freschi in foglia
  • 600 g di filetto di merluzzo (circa 4 pezzi)
Salsa al limone
  • 1 limone, preferibilmente biologico
  • 150 g di panna fresca liquida
  • ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1 pizzico di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 739 mg
Protein 34 g
Kalori 1938 kJ / 463 kcal
Yağ 14 g
Lif 2.2 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 51 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...