Sous-vide épaule de porc, désossée

Sous-vide épaule de porc, désossée

4.1 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 12sa 25 dk
4 portions

Malzemeler

  • 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 148 mg
Protein 35 g
Kalori 1816 kJ / 434 kcal
Yağ 33 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 13 g
Karbonhidrat 0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...