Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide côtes de porc
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 50 dk
2 portions
Malzemeler
-
2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
-
1400 g d'eau
-
30 g de jus de citron
-
1 c. à soupe de beurre
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
228 mg
Protein
77 g
Kalori
2181 kJ /
521 kcal
Yağ
23 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
11 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cuisson sous-vide basiques terre-mer avec disque cuisson
12 Tarif
Fransa
Fransa