Risotto ai funghi

Risotto ai funghi

4.2 311 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
  • 360 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 27.5 mg
Protein 13 g
Kalori 2047 kJ / 489.8 kcal
Yağ 13.3 g
Lif 4.3 g
Doymuş Yağ 7.3 g
Karbonhidrat 79.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...