Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide poitrine de bœuf
Hazırlık 10 dk
Toplam 12sa 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
600 - 800 g de poitrine de bœuf coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
-
1400 g d'eau
-
30 g de jus de citron
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
79 mg
Protein
30 g
Kalori
1916 kJ /
458 kcal
Yağ
38 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
17 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cuisson sous-vide basiques terre-mer avec disque cuisson
12 Tarif
Fransa
Fransa