Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)

Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)

4.5 20 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions

Malzemeler

  • 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
  • 1450 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 90 mg
Protein 30 g
Kalori 1268 kJ / 303 kcal
Yağ 21 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...