Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato

Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato

3.8 6 değerlendirme
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 5sa 20 dk
6 porzioni

Malzemeler

Cialde di Parmigiano reggiano
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 100 g di farina
  • 100 g di burro a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
Mousse di barbabietola
  • 400 g di barbabietola rossa pelata, a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 18 g di fogli di gelatina precedentemente ammollati in acqua
  • 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di sale
  • 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 200 g di salmone affumicato a fette (1-2 mm)
  • aneto fresco q.b. per servire

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 6 porzioni

Sodyum 5963 mg
Protein 99 g
Kalori 10055 kJ / 2402 kcal
Yağ 174 g
Lif 14 g
Doymuş Yağ 99 g
Karbonhidrat 113 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...