Cihazlar ve Aksesuarlar
Boletus con foie en papillote
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 raciones
Malzemeler
-
400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
-
200 g de foie mi-cuit de pato en dados
-
4 pellizcos de pimienta negra molida
-
4 pellizcos de semillas de hinojo
-
4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
-
4 pellizcos de sal en escamas
-
60 g de vermut rojo
-
250 g de agua
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 ración
Protein
8.9 g
Kalori
1048 kJ /
251 kcal
Yağ
22.7 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
2.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A la mesa en Navidad
23 Tarif
İspanya
İspanya
A LA MESA EN NAVIDAD
23 Tarif
Meksika
Meksika