Risotto alla Parmigiana

Risotto alla Parmigiana

4.7 27 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 40 dk
8 porzioni

Malzemeler

  • 1600 g di acqua
  • 2 dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l) sbriciolati
    2 cucchiaini colmi di dado per brodo di carne
  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 60 g di scalogno a metà
  • 80 g di burro a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 640 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio, 14-15 minuti di cottura)
  • 120 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiaini di sale a piacere

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1006 mg
Protein 9 g
Kalori 1812 kJ / 433 kcal
Yağ 15 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 63 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...