Cihazlar ve Aksesuarlar
Rye seed loaf
Hazırlık 15 dk
Toplam 28sa 10 dk
12 portions
Malzemeler
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
311.9 mg
Protein
7.8 g
Kalori
971.1 kJ /
231.2 kcal
Yağ
3.6 g
Lif
4.7 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Karbonhidrat
39.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sourdough at home
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda