Vermicelli di scammaro

Vermicelli di scammaro

4.7 77 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 porzioni

Malzemeler

  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 15 g di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 20 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
  • 20 g di olive denocciolate preferibilmente di Gaeta
  • 10 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 10 g di pinoli sgusciati
  • 200 g di pasta secca tipo vermicelli
  • 20 g di pangrattato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1436.5 mg
Protein 24.3 g
Kalori 3602.4 kJ / 861 kcal
Yağ 44.6 g
Lif 4.7 g
Doymuş Yağ 6.3 g
Karbonhidrat 91.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...