Cihazlar ve Aksesuarlar
Haricots verts et sauce au curry
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
500 g d'eau
-
400 g de haricots verts frais coupés en tronçons
-
½ échalote
-
20 g de beurre
-
1 c. à café de curry en poudre (voir "Conseil(s)")
-
250 g de lait
-
20 g de farine de blé
-
½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
229 mg
Protein
5 g
Kalori
479.8 kJ /
114.3 kcal
Yağ
5.8 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix® et moi n°25
47 Tarif
Fransa
Fransa