Haricots verts et sauce au curry

Haricots verts et sauce au curry

4.2 93 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • 500 g d'eau
  • 400 g de haricots verts frais coupés en tronçons
  • ½ échalote
  • 20 g de beurre
  • 1 c. à café de curry en poudre (voir "Conseil(s)")
  • 250 g de lait
  • 20 g de farine de blé
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 229 mg
Protein 5 g
Kalori 479.8 kJ / 114.3 kcal
Yağ 5.8 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 3.3 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...