Foie gras aux figues et à l'armagnac

Foie gras aux figues et à l'armagnac

4.7 31 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 13sa 30 dk
4 portions

Malzemeler

La veille
  • 1 foie gras de canard cru dénervé (500 g env.)
  • ½ c. à café de quatre-épices moulu
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 2 c. à café de sel
  • du poivre moulu
  • 10 g d'armagnac
  • 6 figues sèches coupées en petits dés
  • 500 g d'eau

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 7 g
Kalori 2782 kJ / 665 kcal
Yağ 64 g
Karbonhidrat 15 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...