Fondue de poireaux, moules et coques

Fondue de poireaux, moules et coques

4.5 11 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

  • 20 g de beurre
  • 700 g de poireaux coupés en tronçons d'1 cm
  • 60 g de vin blanc sec
  • 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • tranches de pain pour accompagner

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 598.5 mg
Protein 18.3 g
Kalori 978.5 kJ / 232.8 kcal
Yağ 11 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 5.8 g
Karbonhidrat 9.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...