Dorer des oignons avec des lanières de porc

Dorer des oignons avec des lanières de porc

3.8 14 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
320 g

Malzemeler

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 70 g d'oignon jaune coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
  • 250 g de viande de porc en morceaux, découennée coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 320 g

Sodyum 152 mg
Protein 51 g
Kalori 2604 kJ / 622 kcal
Yağ 45 g
Lif 1.3 g
Doymuş Yağ 12 g
Karbonhidrat 3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...