Sauce caramel au whisky

Sauce caramel au whisky

4.6 56 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
10 portions

Malzemeler

  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de whisky
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 9.3 mg
Protein 0.4 g
Kalori 764.6 kJ / 182.9 kcal
Yağ 7.9 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 5.1 g
Karbonhidrat 25.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...