Cihazlar ve Aksesuarlar
Sauce caramel au whisky
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
10 portions
Malzemeler
-
250 g de sucre roux250 g de sucre en poudre
-
170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
1030 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
30 g de beurre en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
-
20 g de whisky
-
1 c. à soupe de vinaigre
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
9.3 mg
Protein
0.4 g
Kalori
764.6 kJ /
182.9 kcal
Yağ
7.9 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
5.1 g
Karbonhidrat
25.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Au fil des mois - mars vol. II
11 Tarif
Fransa
Fransa