Cihazlar ve Aksesuarlar
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
400 g
Malzemeler
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
170 g di cipolle rosse, in quarti170 g di cipolle dorate in quarti
-
150 g di carote pelate e a rondelle (1-2 cm)
-
80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 400 g
Sodyum
171 mg
Protein
4 g
Kalori
1213 kJ /
290 kcal
Yağ
20 g
Lif
9.6 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Le basi
25 Tarif
İtalya
İtalya