Risotto zafferano e asparagi

4.6 603 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di pistilli di zafferano (vedere consigli)
    1 bustina di zafferano in polvere, (vedere consigli)
  • 20 g di burro
  • Parmigiano Reggiano (isteğe bağlı) grattugiato, a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 8.7 g
Kalori 1766 kJ / 422 kcal
Yağ 12.2 g
Lif 2.7 g
Karbonhidrat 68.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...