Spanakopitas à la feta et à l'aneth

Spanakopitas à la feta et à l'aneth

4.2 18 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 15 dk
8 pièces

Malzemeler

  • 1000 g d'épinards frais
  • 500 g d'eau
  • 1 bouquet d'aneth frais équeuté
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de feta
  • 100 g d'huile d'olive
  • 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 pièce

Protein 7 g
Kalori 1063 kJ / 254 kcal
Yağ 18 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...