Soufflé al Parmigiano Reggiano

Soufflé al Parmigiano Reggiano

4.0 32 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di latte intero
  • 40 g di burro a pezzi
  • 80 g di farina tipo 00
  • 2 uova albumi e tuorli separati
  • pangrattato q.b.
  • timo fresco a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 143.3 mg
Protein 10.6 g
Kalori 870 kJ / 208 kcal
Yağ 13.3 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 7.8 g
Karbonhidrat 12.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...