Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca

Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca

4.2 98 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 200 g di asparagi verdi
  • ½ spicchio di aglio
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 4 pomodori ciliegino in quarti
  • 6 fiori di zucca puliti e a listarelle
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 200 g di gamberetti freschi sgusciati e puliti
  • 1 pizzico di sale (isteğe bağlı)
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 467.5 mg
Protein 21.1 g
Kalori 1917.6 kJ / 458 kcal
Yağ 9.5 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 1.5 g
Karbonhidrat 68.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...