Blanquette de ris de veau

Blanquette de ris de veau

3.3 24 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • 1700 g d'eau
  • 1 feuille de laurier
  • 1 branche de céleri branche coupée en tronçons
  • 100 g de poireau coupé en rondelles (1,5 cm)
  • 1 carotte coupée en rondelles (1,5 cm)
  • 2 c. à café de fond de veau déshydraté
  • 600 g de ris de veau
  • 700 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 90 g de beurre
  • 60 g de farine de blé
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 jaunes d'œufs
  • 10 g d'huile de tournesol

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 230.5 mg
Protein 32.5 g
Kalori 2440 kJ / 587.3 kcal
Yağ 39.5 g
Lif 5.8 g
Doymuş Yağ 21 g
Karbonhidrat 20 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...