Cihazlar ve Aksesuarlar
Primo sale
Hazırlık 20 dk
Toplam 13sa 30 dk
1 Ricetta completa
Malzemeler
-
2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
-
50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
-
15 g di sale
-
2 g di caglio animale liquido
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Ricetta completa
Sodyum
6614 mg
Protein
66.3 g
Kalori
5175.6 kJ /
1237 kcal
Yağ
67.1 g
Doymuş Yağ
38.8 g
Karbonhidrat
93.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fermentazione
25 Tarif
İtalya
İtalya