Arancini agli asparagi (senza glutine)

Arancini agli asparagi (senza glutine)

3.0 10 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
15 pezzi

Malzemeler

Arancini
  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 700 - 750 g di acqua
  • 125 g di asparagi
  • 40 g di scalogno
  • 30 g di burro a pezzi
  • 100 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 2 uovo
  • pangrattato senza glutine q.b.
  • olio di arachidi

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 pezzo

Sodyum 98.2 mg
Protein 1.9 g
Kalori 424.8 kJ / 101.5 kcal
Yağ 7.4 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 2.2 g
Karbonhidrat 7.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...