Cihazlar ve Aksesuarlar
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Hazırlık 5 dk
Toplam 3sa 15 dk
5 portions
Malzemeler
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
119 mg
Protein
25 g
Kalori
883 kJ /
211 kcal
Yağ
11 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
4 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası