Cuisson de l'épeautre perlé

Cuisson de l'épeautre perlé

4.6 8 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
8 portions

Malzemeler

  • 200 - 500 g d'épeautre perlé
  • 400 - 700 g d'eau
  • ½ - 1 ½ c. à café de sel

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 0.6 mg
Protein 10.6 g
Kalori 910.6 kJ / 217.5 kcal
Yağ 0.9 g
Lif 37.8 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 37.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...