Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto agli asparagi
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
2 porzioni
Malzemeler
-
30 g di cipolla a listarelle
-
200 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
160 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
-
40 g di vino bianco secco
-
330 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
½ dado per brodo vegetale
-
10 g di burro
-
Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
8.5 g
Kalori
1857 kJ /
444 kcal
Yağ
14.6 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
68.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Un amore di ricette
67 Tarif
İtalya
İtalya