Risotto agli asparagi

Risotto agli asparagi

4.5 594 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
2 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di cipolla a listarelle
  • 200 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 40 g di vino bianco secco
  • 330 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ dado per brodo vegetale
  • 10 g di burro
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 8.5 g
Kalori 1857 kJ / 444 kcal
Yağ 14.6 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 68.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...