Pandolce variegato alla confettura

Pandolce variegato alla confettura

4.7 29 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 9sa
10 fette

Malzemeler

Pandolce
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di zucchero
  • 3 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 100 g di farina tipo 0
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 uovo medio
  • 1 pizzico di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 220 g di confettura gusto a piacere (vedere consigli)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 fetta

Sodyum 23.7 mg
Protein 7.8 g
Kalori 1469.4 kJ / 351.2 kcal
Yağ 14.1 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 8.3 g
Karbonhidrat 48.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...