Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
菜脯蛋
- 30 克 蘿蔔乾 ,沖洗去鹽份,瀝乾,切段(約2公分)
- 10 克 香油
- 20 克 水
- 4 顆 蛋 ,略打散
鮮菇豆腐
- 80 克 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、雪白菇),去根部,切段
- 25 克 素蠔油
- 300 克 雞蛋豆腐 (約1盒),切片
- 1 茶匙 枸杞 ,略微沖洗
蕃茄麵片湯
- 10 克 香油
- 30 克 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 80 克 紅蘿蔔 ,切片
- 15 克 薑 ,切片
- 1200 克 水
- 1 大匙 醬油
- 100 克 金針菇 ,去根部,剝散
- 1 塊 蔬菜高湯塊
- 400 克 蕃茄 (約4顆),切小塊(約2公分)
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
-
230
克 自製麵糰 (詳見要訣)
veya 230 克 粗麵條 (市售) - 100 克 小白菜 ,切段
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1946.3 kJ / 465.6 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 58.2 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 275.3 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 1358.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r566254