Risotto au safran, pecorino et tomates

Risotto au safran, pecorino et tomates

4.2 94 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 dose de pistils de safran
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de tomates cerise coupées en deux
  • ½ bouquet de basilic frais équeuté
  • 5 tiges de cerfeuil frais équeutées
  • 40 g de pecorino râpé

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 10 g
Kalori 1715 kJ / 410 kcal
Yağ 11 g
Karbonhidrat 64 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...