Risotto aux bigorneaux

Risotto aux bigorneaux

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • 1500 g d'eau
  • 20 g de gros sel
  • 600 g de bigorneaux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 feuille de laurier
  • 60 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm env.)
  • 100 g d'échalotes
  • 40 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto type carnaroli ou arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • thym citron pour la finition

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 718 mg
Protein 19.3 g
Kalori 2265.8 kJ / 538.5 kcal
Yağ 19.8 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 9 g
Karbonhidrat 67 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...