Lotte sauce vallée d’Auge

Lotte sauce vallée d’Auge

2.9 48 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 portions

Malzemeler

  • 80 g d'oignon coupé en quatre
  • 200 g de lardons fumés
  • 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 500 g de cidre brut
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en trois (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de fécule de maïs délayée avec un peu d'eau
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 2447.5 mg
Protein 78.5 g
Kalori 3672 kJ / 878.5 kcal
Yağ 50.5 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 25.5 g
Karbonhidrat 20.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...