Sauce champignons à la crème et au vin blanc

Sauce champignons à la crème et au vin blanc

4.7 574 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
1 bocal

Malzemeler

  • 12 g de cèpes séchés
  • 30 g d'eau
  • 100 g de champignons portobello frais coupés grossièrement en morceaux
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 120 g de vin blanc sec
  • 200 g de bouillon de poule
  • 125 g de crème, env. 18% m.g.
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 25 g de farine de blé

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 bocal

Sodyum 1636 mg
Protein 13 g
Kalori 3309 kJ / 789 kcal
Yağ 62 g
Lif 10.3 g
Doymuş Yağ 49 g
Karbonhidrat 27 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...