Cottura del farro integrale

Cottura del farro integrale

4.5 15 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 8sa 40 dk
5 porzioni

Malzemeler

  • 200 - 400 g di farro integrale
  • 10 - 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 400 - 800 g di acqua + q.b. per ammollo

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 730 mg
Protein 13 g
Kalori 1234 kJ / 295 kcal
Yağ 5 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 45 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...