Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite

4.6 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 45 dk
4 porzioni

Malzemeler

Carote arrostite
  • 1000 g di carote pelate, a pezzi (2 cm)
Petto d'anatra
  • 1 petto d'anatra con la pelle (circa 500 g)
  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 rametto di rosmarino fresco
Terminare la preparazione
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 cucchiaini di cumino in polvere (isteğe bağlı)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di fagioli cannellini in scatola scolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 468.7 mg
Protein 48.4 g
Kalori 2805.6 kJ / 670.6 kcal
Yağ 16.3 g
Lif 22.2 g
Doymuş Yağ 4.2 g
Karbonhidrat 85.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...