Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto

Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto

4.7 89 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
4 porzioni

Malzemeler

Salsa alla carbonara
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di pecorino Romano a pezzi
  • 1 uovo
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
Terminare la preparazione
  • 320 g di spaghetti
  • 200 g di guanciale a cubetti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 545.6 mg
Protein 28 g
Kalori 3462.7 kJ / 827.6 kcal
Yağ 51.4 g
Lif 2.6 g
Doymuş Yağ 19.5 g
Karbonhidrat 61.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...