Salsa ai funghi e vino bianco

Salsa ai funghi e vino bianco

4.7 48 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
600 g

Malzemeler

  • 12 g di funghi porcini secchi
  • 30 g di acqua
  • 100 g di funghi portobello freschi a pezzi
  • 50 g di burro freddo, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 120 g di vino bianco secco
  • 200 g di brodo di pollo
  • 125 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
  • 25 g di farina tipo 00
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 600 g

Sodyum 1636 mg
Protein 13 g
Kalori 3309 kJ / 789 kcal
Yağ 62 g
Lif 10.3 g
Doymuş Yağ 49 g
Karbonhidrat 27 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...