Riso, verze e luganega

Riso, verze e luganega

4.3 116 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 300 g di foglie di verza a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di luganega spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di vino bianco
  • 600 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 30 g di burro (isteğe bağlı)
  • 50 g di Grana Padano (isteğe bağlı) grattugiato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 802.8 mg
Protein 25.2 g
Kalori 2717.5 kJ / 649.5 kcal
Yağ 29 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 10.2 g
Karbonhidrat 70.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...