Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta

Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta

4.1 75 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
3 porzioni

Malzemeler

  • 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di pinoli
  • 1 cucchiaio di uvetta
  • 2 pizzichi di sale
  • 1500 g di acqua

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 2.6 g
Kalori 778 kJ / 186 kcal
Yağ 15.2 g
Lif 0.5 g
Karbonhidrat 9.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...