Cihazlar ve Aksesuarlar
Branzino sottovuoto al pepe rosa
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porzioni
Malzemeler
Branzino sottovuoto
-
1700 g di acqua
-
600 g di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
-
4 pizzichi di sale
-
3 - 4 cucchiaini di pepe rosa in grani + q.b. per servire
-
20 g olio extravergine di oliva
Citronette
-
10 g di succo di limone spremuto fresco
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
32.1 g
Kalori
1397 kJ /
334 kcal
Yağ
22.7 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cottura sottovuoto
54 Tarif
İtalya
İtalya