Tempura de calamars

Tempura de calamars

4.3 18 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
35 pièces

Malzemeler

  • 500 g d'huile de friture
  • 2 brins de persil frais, équeutés
  • 2 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 2 branches de thym citron effeuillées
  • 1 jaune d'œuf
  • 150 g d'eau très froide
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 50 g de fécule
  • 100 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
  • 800 g de calamars coupés en anneaux

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 pièce

Sodyum 69.1 mg
Protein 4.1 g
Kalori 259.8 kJ / 61.8 kcal
Yağ 3.3 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 0.6 g
Karbonhidrat 3.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...