Polpette al sugo a Cottura Lenta

Polpette al sugo a Cottura Lenta

3.2 218 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di carne trita mista (manzo e maiale)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 - 2 cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 uovo
  • 3 spicchi di aglio a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle dorate a fette
  • 50 g di vino rosso
  • 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 50 g di concentrato di pomodoro
  • 5 g di zucchero

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 699 mg
Protein 36 g
Kalori 2120 kJ / 506 kcal
Yağ 34 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 14 g
Karbonhidrat 9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...