Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi

Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi

4.8 29 değerlendirme
Hazırlık 50 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

Pasta fresca
  • 80 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 2 uova
  • 300 - 320 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 400 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
  • 2 pizzichi di sale
  • 30 g di brandy
  • 200 - 250 g di robiola
Terminare la preparazione
  • 50 - 60 g di burro
  • 5 foglie di salvia fresca
  • pistacchi tritati a piacere

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1415.5 mg
Protein 37.8 g
Kalori 3370 kJ / 805.5 kcal
Yağ 43.2 g
Lif 2.9 g
Doymuş Yağ 18.5 g
Karbonhidrat 66.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...