Risotto alla parmigiana

4.7 1.1K değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 820 g di acqua
  • 1 dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
    1 cucchiaino colmo di dado di carne o vegetale, di carne o vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 9 g
Kalori 1812 kJ / 433 kcal
Yağ 15 g
Lif 1.8 g
Karbonhidrat 63 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...