Cihazlar ve Aksesuarlar
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa 10 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
650 g di carne di manzo (preferibilmente taglio biancostato o scaramella) a pezzi
-
1400 g di acqua
-
15 g di sale grosso
-
1 foglia di alloro fresca
-
2 rametti di prezzemolo fresco interi
-
50 g di carota pelata
-
50 g di cipolla
-
10 g di sedano
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Sodyum
1563.3 mg
Protein
35.3 g
Kalori
1008.3 kJ /
241 kcal
Yağ
9 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
2.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cottura lenta
50 Tarif
İtalya
İtalya
Cottura Lenta
33 Tarif
İtalya
İtalya