Cihazlar ve Aksesuarlar
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 portions
Sodyum
821.1 mg
Protein
65.4 g
Kalori
3133.3 kJ /
746 kcal
Yağ
33.9 g
Lif
6.1 g
Doymuş Yağ
4.2 g
Karbonhidrat
44.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Around Asia
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda